Изработка на поръчков софтуер

Всичко, от което се нуждае Вашият бизнес! Ние можем да Ви предложим богата гама от специални проекти - от софтуер за разполагане на маси в ресторанта до софтуер за приготвяне на багаж за пътуване.

Софтуер по Вашия размер! Продуктите, които ние разработваме са с индивидуален характер и са изработени според Вашия профил и потребност! 

Ключовият фактор за успеха на нашите проекти е умението ни да работим в партньорство с клиентите, в добра комуникативна и творческа среда. Индивидуалният ни подход към Вас ще гарантира, че ще получите именно поръчковия софтуер, от който имате нужда, създаден за Вас, според Вашите изисквания.

Целият процес от оформянето на идеята, работата в софтуерната ни лаборатория и достигането на финален резултат преминава през следните стъпки:

AнализПланиранеПроектиранеРеализация на продуктаВнедряванеПоддръжка и мониторинг

      

 

      1. Първият етап включва технически и бизнес анализ и моментна снимка на ситуацията във фирмата. Обективната оценка и   професионалният SWOT анализ са необходимата основа, на която ние от „Ди Джи Софт“ ще базираме софтуерния продукт.

  1. Вторият етап е прецизното планиране на базата на вече извършения качествен анализ. Планирането е дълъг процес, включващ определянето на ключовите цели на компанията и стратегиите, които ще се следват за тяхното постигане. Ние обръщаме внимание на детайлите и изготвяме продукт, който им кореспондира.

  2. В етапа на проектирането ние предлагаме креативни подходи и техники, с които да осъществим търсената цел. Внимателно оценяваме възможните варианти и предлагаме оптималния за Вас проект, вземайки предвид всички специфики на Вашия профил.

  3. Реализацията на продукта e самото създаване на поръчковия софтуер. Това е финализирането на идеята и създаването на цялостния продукт, а нашите професионалисти правят всичко това възможно след множество консултации.

  4. Внедряването на нови приложения и системи изисква да бъдат взети предвид както човешките, така и техническите фактори във фирмата. Благодарение на богатият си опит, ние от „Ди Джи Софт“ имаме изграден процес на интегриране, който гарантира плавното и лесно внедряването на новия софтуерен продукт в дейността на компанията.

  5. Етап – Поддръжка и Мониторинг - Нововъведенията винаги са свързани с въпроси, затова отзивчивият ни екип винаги е на разположение да даде необходимите отговори. Поддръжката, която осигуряваме е максимално гъвкава и комплексна, а ние ще работим с Вашите служители до изясняване на всяка подробност. Мониторингът е ключов момент от успешното завършване на един проект и се състои в следните два етапа: преглед и анализ на това как целта на конретния проект допълва цялостните планове на фирмата, а вторият етап е добра основа за планиране на бъдещи проекти. Оценъчните скали също така ни дават информация как да обогатяваме своите познания и помагат на фирмата в създаването на следващи стратегически планове.


 

Имате запитване?
Изработка на поръчков софтуер