Не беше намерено съдържание!

Функции на E.L.L.I. ERP

1. Планиране и управление на задачите (MRP)

2. Управление на финанси и счетоводство (FAM)

3. Управление връзки с клиенти (CRM)

4. Менажиране на документи, папки, файлове (DMS)

Функции на E.L.L.I. ERP

5.Логистика и доставки (SCP)

6. Качествен контрол и Човешки Ресурси (HRP)

7. Управление на склад (IM)

8. Управление на времето (TM)

За нас

«Ди Джи Софт» ООД е създадена през 2011 година, в резултат на дългогодишния опит на основателите си в областта на разработването на софтуерни продукти и в отговор на постоянно нарастващите нужди на потребителите от качествени продукти за оптимизиране на бизнес процесите чрез въвеждане на софтуерни технологии и иновации. Основната дейност е разработване на поръчкови софтуерни продукти за оптимизиране на бизнес процеси, консултации в областта на софтуерните технологии и иновации, уеб базирани решения  с фокус върху моделирането, автоматизирането, управлението и оптимизирането на бизнес процесите с цел подобряване на резултатите на предприятието.

Във философията на фирмата ни стои убедеността, че в бизнеса едно от най-важните неща е вдъхновеният екип. Ние припознаваме фирмените ценности и цели като свои и сме мотивирани да отдаваме както професионализъм, така и емоция и сърце на проектите, върху които работим. Вярваме в своята мисия, работим за своята кауза. Възприемаме задачите, отговорностите и успеха за общи, което ни прави по-добри съекипници и професионалисти.

Наша основна цел е да подпомагаме клиентите си в оптимизирането на ефективността от работата, като им предлагаме лесен и систематизиран достъп до информациятa, от която имат нужда, за да вземат подходящите решения за своя бизнес. Ние не предлагаме универсални, а индивидуални решения за предизвикателствата, пред които е поставен клиентът. Вярваме в  закономерността „печеля–печелиш” и затова растем заедно с клиентите си.

Покажи още

Екип

Запознайте се с членовете на нашия екип.

Георги Николов

Управител

“Програмирането е страстта, която ни обединява като екип. Желанието да постигнем перфектни резултати, използвайки върхови технологии и техники на програмиране води до създаването на бързи и качествени софтуерни приложения. Обожаваме предизвикателствата, а удовлетворението от постигнатото ни мотивира да се усъвършенстваме и обогатяваме непрестанно.”

Добри Добрев

CEO

Успехът на компанията е успех на екипа, който я изгражда. Клиентите задават посокота и предизвикателствата, към които ние добавяме професионализъм и щипка емпатия, за да създадем успешни софтуерни решения.

Силвия Добрева

Copyright & Оптимизация

Георги

Отдел PHP разработки

Калоян Янев

отдел Дигитален Маркетинг