Изработка на поръчков софтуер

Всичко, от което се нуждае Вашият бизнес! Ние можем да Ви предложим богата гама от специални проекти - от софтуер за разполагане на маси в ресторанта до софтуер за приготвяне на багаж за пътуване.

Софтуер по Вашия размер! Продуктите, които ние разработваме са с индивидуален характер и са изработени според Вашия профил и потребност! 

Ключовият фактор за успеха на нашите проекти е умението ни да работим в партньорство с клиентите, в добра комуникативна и творческа среда. Индивидуалният ни подход към Вас ще гарантира, че ще получите именно поръчковия софтуер, от който имате нужда, създаден за Вас, според Вашите изисквания.

Целият процес от оформянето на идеята, работата в софтуерната ни лаборатория и достигането на финален резултат преминава през следните стъпки:

AнализПланиранеПроектиранеРеализация на продуктаВнедряванеПоддръжка и мониторинг

      

 

      1. Първият етап включва технически и бизнес анализ и моментна снимка на ситуацията във фирмата. Обективната оценка и   професионалният SWOT анализ са необходимата основа, на която ние от „Ди Джи Софт“ ще базираме софтуерния продукт.

 1. Вторият етап е прецизното планиране на базата на вече извършения качествен анализ. Планирането е дълъг процес, включващ определянето на ключовите цели на компанията и стратегиите, които ще се следват за тяхното постигане. Ние обръщаме внимание на детайлите и изготвяме продукт, който им кореспондира.

 2. В етапа на проектирането ние предлагаме креативни подходи и техники, с които да осъществим търсената цел. Внимателно оценяваме възможните варианти и предлагаме оптималния за Вас проект, вземайки предвид всички специфики на Вашия профил.

 3. Реализацията на продукта e самото създаване на поръчковия софтуер. Това е финализирането на идеята и създаването на цялостния продукт, а нашите професионалисти правят всичко това възможно след множество консултации.

 4. Внедряването на нови приложения и системи изисква да бъдат взети предвид както човешките, така и техническите фактори във фирмата. Благодарение на богатият си опит, ние от „Ди Джи Софт“ имаме изграден процес на интегриране, който гарантира плавното и лесно внедряването на новия софтуерен продукт в дейността на компанията.

 5. Етап – Поддръжка и Мониторинг - Нововъведенията винаги са свързани с въпроси, затова отзивчивият ни екип винаги е на разположение да даде необходимите отговори. Поддръжката, която осигуряваме е максимално гъвкава и комплексна, а ние ще работим с Вашите служители до изясняване на всяка подробност. Мониторингът е ключов момент от успешното завършване на един проект и се състои в следните два етапа: преглед и анализ на това как целта на конретния проект допълва цялостните планове на фирмата, а вторият етап е добра основа за планиране на бъдещи проекти. Оценъчните скали също така ни дават информация как да обогатяваме своите познания и помагат на фирмата в създаването на следващи стратегически планове.

 

Когато сте човек, който търси софтуерно решение, което да управлява вашия бизнес, има множество опции.

Нека си го кажем. Има 100 други неща, които бихте предпочели да правите, отколкото да търсите софтуер за управление на бизнеса ви. С който наистина  да  управлявате бизнеса си. Често изглежда, че софтуерът, който използвате, работи срещу вас, а не за вас. Или може би изобщо не използвате софтуер, а по-скоро разчитате на старата старомодна хартия. Тази статия ще ви помогне да разберете разликите между персонализирания писмен софтуер и решенията, които са извън стандартното.

Въпреки това намирането на подходящия софтуер, който да отговаря на вашия бизнес, е важно решение. Сбъркайте го и ще бъдете принудени да продължите да настройвате вашия софтуер или още по-лошо да го бракувате и да започнете отново от празните полета. Така че има много какво да се каже по темата. Отделете време, за да вземете правилното решение още първия път.

Тази публикация ще ви преведе през опциите, достъпни за вас от различни доставчици на SaaS услуги (софтуер като услуга), и ще премине през плюсовете и минусите на всеки.

ГОТОВ СОФТУЕР

Първо, какво е готов софтуер? По този начин говорим за така харесваните SaaS платформи като  Zoho ,  Salesforce  или  Sage . Като цяло модулни системи, които персонализирате, за да отговарят на вашия бизнес, като използвате или не използвате функции в зависимост от това дали те отговарят на вашия сценарии на бизнес логика. Като пример, нека вземем система за хотелски резервации. Тази система ще трябва да управлява своите клиенти и резервации, може да се каже, че те се нуждаят от система за управление на взаимоотношенията с клиентите, за да управляват клиентите си и календар, който да управлява техните стаи и наличност. Zoho предлага всички тези функции. Просто избирате CRM модула и календара. Просто, нали?

Нещо повече - евтино е. Zoho таксува 50 EUR на потребител, така че ако имате само няколко служители, това определено е достъпно. И е лесно. Супер лесно. Със съветници за бързо стартиране, незабавна настройка и дори поддръжка, за да ви помогнат, когато имате въпрос (на английски).

КАКВА Е УЛОВКАТА?

Когато използвате такъв "готов" софтуер, играете по правилата на хората, които го правят този софтуер - много малко вероятно е софтуерът да отговаря точно на това, което ви е необходимо. Може би искате да уловите плащанията с карти на клиента си. CRM системата ще ви позволи да улавяте данните на клиента, но ще трябва да преминете към друг софтуер за обработка на плащанията. След това всъщност да резервирате за клиента си стая за през нощта, ще трябва да преминете към софтуера на вашия календар и да прехвърлите детайлите на клиента. Всички тези различни системи могат да доведат до прекалено усложняване, объркване и дори грешки, ако вашите потребители и колеги не внимават.

Нещо повече - вие играете по техните правила - и под тях, имаме предвид доставчика на софтуер. Те могат да добавят допълнителна функционалност, която не искате или не се нуждаете, или още по-лошо - премахнете жизненоважна функция, от която зависите. Вие сте един от (потенциално) милионите клиенти, така че да направите своя глас чут, когато става дума за решения за продукти, може да бъде много трудно близко до невъзможно.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН СОФТУЕР / или така наречения Поръчков софтуер - софтуер по поръчка/

Другият вариант е да имате разработен персонализиран софтуер за вашия бизнес. Софтуерът е проектиран около вашия бизнес и процеси и е съобразен с вашите специфични нужди.

Нека използваме примера по-горе, система за хотелски резервации. Когато планирате и проектирате вашия персонализиран софтуер, бихте могли да опишете каква точно информация трябва да запазите за всеки от вашите клиенти, точно какъв процес искате да преминете, за да резервирате на клиента си стая. Можете дори да изграждате плащания директно в системата, така че да се справите с всичко от едно място.

Иначе казано печелите:

 • бързодействие;
 • точни и ясни правила за въвеждане;
 • всяка функционалност от която имате нужда;
 • точната нужна информация;
 • място да градите;
 • нужната ви информация на един клик разстояние;
 • всякакви статистики, които може да се сетите;
 • без ограничение в каквото и да е;

КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС?

Това означава по-малко точки на провал. Правейки всичко в един екран, бихте минимизирали възможностите за пропускане или грешка в данните. Това също означава, че имате контрол. Притежавате софтуера и взимате решения за това как трябва да функционира. С развитието на бизнеса ви софтуерът може да се разраства с вас, добавяйки нова функционалност, от която се нуждаете. Неслучайно големите развиващи се компании винаги използват софтуер по поръчка.
Технологиите се развиват, развивайте се и вие с тяхното темпо!

Имате запитване?
Изработка на поръчков софтуер